NATO neće napasti Rusiju samo zato što poseduje nuklearno oružje

Izvor: Vostok.rs, 29.Jun.2015, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO neće napasti Rusiju samo zato što poseduje nuklearno oružje

29.06.2015. -

Predsednik komisije Državne dume za međunarodne poslove Aleksej Puškov smatra da NATO neće napasti Rusiju, samo zato što poseduje nuklearno oružje, napisao je diplomata na Tviteru.

„Jedinstveni razlog zbog kojeg NATO neće napasti Rusiju — nije njegova miroljubivost, već zato što posedujemo nuklearno oružje“, kaže se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << na socijalnoj mreži.

Edinstv.pričina, po k-oй NATO ne napadet na Rossiю, - ne ego mirolюbie, a naličie u nas яdernogo oružiя. Юgoslaviя,Irak, Liviя ego ne imeli

— Alekseй Puškov (@Alexey_Pushkov) June 28, 2015

Puškov je podsetio da Jugoslavija, Irak i Libija nisu imale nuklearno oružje.

Bivši američki ambasador u Moskvi Majkl Mekfol ranije je nazvao glupošću ideju osvajanja Rusije, na koju neće krenuti u Alijansi.„Samo potpuna budala bi napala Rusiju. Na sreću, u rukovodstvu NATO-a nema budala“, napisao je diplomata na Tviteru.

 

.@sdemyanov yes. Only a complete fool would invade Russia. Thankfully no fools running NATO countries

— Michael McFaul (@McFaul) June 28, 2015

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.