NATO je uvučen u rat u Ukrajini – Putin

Izvor: Vostok.rs, 16.Jun.2023, 17:07

NATO je uvučen u rat u Ukrajini – Putin

Predsednik RF je takođe proglasio uništavanje novih Leoparda Oružanih snaga Ukrajine 16. i 15. juna „tenkovi gore“.  Vladimir Putin je uveravao da će lovci F-16, ako budu isporučeni Ukrajini, goreti kao i tenkovi Leopard sada. Ako avioni isporučeni Kijevu budu raspoređeni u bazama van Ukrajine, Ruska Federacija će razmotriti kako i gde da ih pogodi, dodao je Putin. Rusija je uništila oko 30 odsto oklopnih vozila koje je Zapad isporučio Ukrajini, izjavio je Vladimir Putin. Predsednik Ruske Federacije ne sumnja da će se nastaviti uništavanje oklopnih vozila koje je Zapad isporučio Ukrajini.
Pogledaj vesti o: NATO,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Afričke zemlje spremne da učestvuju u mirovnim pregovorima u Ukrajini

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Jun.2023

Afričke zemlje su spremne da učestvuju nadalje u mirovnim pregovorima u Ukrajini, izjavio je 16. juna predsednik Južne Afrike Siril Ramafosa (Cyril Ramaphosa), prenela je agencija Rojters (Reuters). Ramafosa je tu izjavu u Kijevu dao nakon sastanka sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim (Volodymyr...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.