NATO: Neiskusni Kim Džong-Un vodi u rat dve Koreje

Izvor: NaDlanu.com, 30.Mar.2013, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO: Neiskusni Kim Džong-Un vodi u rat dve Koreje

Sa mladim i neiskusnim liderom Kim Džong Unom bilo nerazumno isključiti mogućnost ratnog sukoba na Korejskom poluostrvu, kaže zamenik generalnog sekretara NATO.

- Severna Koreja je poznata po svojim preteranim primedbama i vojnim pretnjama. Ali Sjedinjene Američke Države i njeni saveznici imaju dovoljno potencijala za odvraćanje i za sprečavanje da se događaji odvijaju prema njihovom (severnokorejskom) scenariju - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je Aleksandar Veršbou za Radio "Eho Moskva".SAZNAJ I: Severna Koreja objavila plan napada na SAD, Rusija protiv jednostranih akcija (VIDEO)Veršbou je kazao da niko ne može biti siguran oko bilo čega, pogotovo kada je tako "mladi, neiskusan i nepotvrđen vođa stao na čelo Severne Koreje".- Dakle, opasnost od ratnog sukoba ne može se isključiti - naveo je zamenik generalnog sekretara NATO-a za ruski radio.Izvor: Tanjug via Blic
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.