Milica Pavlović reagovala na Natu Bekvalac - Možda sam ja njena TREĆA SREĆA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2017, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović "reagovala" na Natu Bekvalac - Možda sam ja njena TREĆA SREĆA!

Nije ostala uzdržana.

Nataša Bekvalac nedavno je gostovala u poznatoj TV emisiji gde je u igri ''Ili - ili'' istakla da ukoliko bi bila priklonjena ženskom polu da bi izabrala Milicu Pavlović.

Kako je Milica reagovala na Natašine komentare pogledajte klikom OVDE.

Seksi senjorita nije mogla da ostane uzdžana pa je dopunila svoj nedavni komentar.

- Ja sam polaskana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je Nataša pored svih koleginica odabrala mene. I ja da sam muškarac, odabrala bih nju. Ko zna, možda sam ja njena treća sreća. A što se tiče onih insinuacija da sam priklonjena ženskom polu, mislim da smo to odavno rešili - rekla je Pavlovićeva za poznatu TV emisiju.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milica Pavlović: Možda sam ja treća sreća Nataše Bekvalac!

Izvor: Svet plus, 22.Jul.2017, 11:37

Nakon što je Nataša Bekvalac u jednoj emisiji izabrala Milicu Pavlović kao jednu od najseksipilnijih i najlepših žena na našoj estradi, oglasila se i mlada pevačica...Naime, Milica je bila iznenađena izborom svoje starije koleginice, te je odlučila da joj se zahvali i u svom šaljivom stilu...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.