Izvor: Danas, 05.Jul.2023, 11:25

Kurti: Prikupljamo podatke o tvrdnjama da se u pravoslavne crkve krijumčari oružje

Posle sastanaka sa bezbednosnim institucijama, predstavnicima NATO-a i Kfora tokom ove nedelje imaćemo informacije o tvrdnjama da se u srpske pravoslavne crkve na Kosovu krijumčari oružje, izjavio je danas premijer Aljbin Kurti, piše Kosovo online prenoseći Koha ditore.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priština istražuje navode oko šverca oružja iz Srbije na Kosovo i ulozi SPC-a

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jul.2023

Premijer Kosova Aljbin (Albin) Kurti je izjavio da se radi na proveri informacija da se oružje iz Srbije na Kosovo švercuje vozilima Hitne pomoći, te da se “skladišti“ u prostorijama Srpske pravoslavne crkve. Dodao je da će tek nakon sastanka sa predstavnicima NATO-a na Kosovu i kosovskim bezbednosnim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Kurti: Prikupljamo podatke o tvrdnjama da je SPC umešana u šverc oružja

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jul.2023

„Nakon sastanka sa bezbednosnim institucijama, predstavnicima NATO-a i KFOR-a tokom ove nedelje, biće poznate informacije u vezi sa tvrdnjama da se u srpskim pravoslavnim crkvama na Kosovu krijumčari oružje“, izjavio je kosovski premijer Aljbin Kurti, prenosi prištinska Koha.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.