Izvor: RTS, 15.Avg.2020, 10:01

Kfor i kosovska policija u zajedničkoj patroli u opštini Kamenica

Regionalna komanda Istok misije Kfora predvođene NATO-om izvršila je juče zajedničku patrolu sa kosovskom policijom u opštini Kamenica.
Patrola je sprovedena pešice kako bi se omogućili kontakti sa lokalnim građanima, u okviru pojačanog zajedničkog prisustva u oblasti koja je dogovorena u protekla dva dana između Kfora i kosovske policije.
U narednim danima planirano je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se izvrše dodatne zajedničke patrole, kao rezultat ojačanog mehanizma za nedeljnu koordinaciju, uspostavljenog da poveća zajedničko prisustvo kosovske policije i Kfor u tom području, u blizini administrativne linije.
Kfor ostaje posvećen da nastavi nepristrasan doprinos sigurnom i bezbednom okruženju i slobodi kretanja svih građana na Kosovu, u uskoj saradnji sa lokalnim institucijama i bezbednosnim organizacijama i Međunarodnom zajednicom, u skladu sa svojim mandatom u okviru Rezolucije 1244 Saveta Bezbednosti Ujedinjenih nacija iz 1999.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.