Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2024, 23:42

Kavoli: NATO pojačava snage na Kosovu i Metohiji i u BiH, dovešćemo više teške opreme

Vrhovni komandant NATO snaga za Evropu i zapovednik evropske komande američke vojske Kristofer Kavoli izjavio je da je NATO doneo odluku da pojača rezervne snage unutar misije na Kosovu i Metohiji (KFOR) i u Bosni i Hercegovini (Misija EUFOR Altea).
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komandant NATO za Evropu: Treba pojačati snage na KiM i u BiH, poslati više trupa i tešku artiljeriju

Izvor: Danas, 17.Apr.2024

Vrhovni komandant Natoa za Evropu, general Kristofer Kavoli poručio je da Alijansa na Kosovo treba da pošalje ne samo više trupa, već i tešku artiljeriju kako bi se osigurala bezbednost regiona, prenosi Indeks onlajn.

Nastavak na Danas...

Komandant NATO: Pojačavamo snage na Kosovu i u BiH, donećemo više teške opreme

Izvor: Radio 021, 18.Apr.2024, 07:08

Vrhovni komandant NATO snaga za Evropu i zapovednik evropske komande američke vojske Kristofer Kavoli izjavio je da je NATO doneo odluku da pojača rezervne snage unutar misije na Kosovu (KFOR).

Nastavak na Radio 021...

NATO DOVODI JOŠ TEŠKE OPREME NA KOSOVO Dok pojačava snage, Zapad šalje važne poruke oko BALKANA i na OVE ADRESE

Izvor: Blic, 18.Apr.2024

Najava da će NATO ne samo pojačati rezervne snage unutar misije na Kosovu već će i dovesti više teške opreme je koliko preventivna toliko i simbolički važna. To ocenjuju sagovornici Blica i ukazuju da njime zemlje Zapada poručuju da su, uprkos svemu, još uvek dovoljno moćni i da svako ko želi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.