Janjić: Srbija će hteti i u NATO!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2013, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janjić: Srbija će hteti i u NATO!

Očekujem da će rekonstruisana Vlada Srbija u narednih godinu dana ozvaničiti promenu politike i zaražiti članstvo u NATO, ocenio je direktor beogradskog Foruma za etničke odnose Dušan Janjić.

Dušan Janjić

Dušan Janjić je za podgorički portal Analtika objasnio da je "jasno da se odnos Srbije prema NATO menja odlaskom Borisa Tadića sa funkcije predsednika i usvajanjem nove strategije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << NATO-a".

 

"Možda to nekome deluje apsurdno, da neko ko ima nasleđe Miloševićeve politike i ko je potekao iz Srpske radikalne stranke ide ka NATO, ali to je činjenica", kazao je Janjić.

 

Prema rečima Janjića, Srbija je sporazumom Beograda i Prištine prihvatila teritorijalni integritet Kosova, a to je vrlo važno za njeno članstvo u Evropskoj uniji i NATO. 
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Boris Tadić

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.