Isplivao dokaz: Rusi nadgledaju NATO?

Izvor: B92, 07.Jul.2023, 19:20

"Isplivao" dokaz: Rusi nadgledaju NATO?

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev danas je poručio da ozbiljno analizira novo oružje koje Zapad isporučuje Kijevu.

On je istakao da je potrebno stvoriti izuzetno jaku PVO odbranu zemlje, uključujući i u zoni Specijalne vojne operacije, između ostalog i jer NATO jača borbene kapacitete Kijeva.

Potrebno je proceniti rizike koji danas postoje za Rusku Federaciju i predvideti kakvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oružje će biti potrebno Rusiji u budućnosti, rekao je Medvedev.

Danas, kako je rekao, Kijev dobija od NATO zemalja savremeno oružje povećanog dometa.

Sastanak sa vojno-industrijskom komisijom protekao je u okviru Obuhovske fabrike "Almaz-Antej" u Sankt Peterburgu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Medvedev: Treba nam pouzdan sistem PVO

Izvor: B92, 07.Jul.2023

Rusiji je potreban pouzdan sistem PVO kako u zoni specijalne vojne operacije, tako i unutar zemlje...Ovo je rekao zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev...On je podsetio da Oružane snage Ukrajine koriste različite zapadne sisteme i naoružanje. "Među njima su višecevni raketni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.