Graso: Sprovodimo izvidjačke aktivnosti na Kosovu, Albanija članica NATO

Izvor: Beta, 04.Apr.2019, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Graso: Sprovodimo izvidjačke aktivnosti na Kosovu, Albanija članica NATO

Portparol Kfora Vinćenco Graso izjavio je danas da grupa vojnika NATO u pratnji Kfora sprovodi izvidjačke aktivnosti na Kosovu, koje podrazumevaju posete različitim mestima, uključujući lokacije na severu."Aktivnost se sastoji od posete različitim mestima na Kosovu, uključujući Mitrovicu i druge lokacije na Severu", rekao je za Kossev Graso povodom šetnje od mosta na Ibru do spomenika Knezu Lazaru grupe vojnika iz različitih država članica NATO koje čine deo Kfora, medju kojima su bila i četvorica albanskih vojnika.Kako Kossev prenosi, Graso je podsetio da je Albanija članica NATO već 10 godina i da je grupa vojnika bila sastavljena od pripadnika brojnih nacija.
Pogledaj vesti o: NATO,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVENO ZAŠTO SU ALBANSKI VOJNICI ŠETALI SEVERNOM MITROVICOM! Oglasio se portparol Kfora, evo o čemu je reč

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2019

Vinćenco Graso je podsetio da je Albanija članica NATO već 10 godina i da je grupa vojnika bila sastavljena od pripadnika brojnih nacija..Portparol Kfora Vinćenco Graso izjavio je danas da grupa vojnika NATO u pratnji Kfora sprovodi izvidjačke aktivnosti na Kosovu, koje podrazumevaju posete različitim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.