GDE JE ZASTAVA LAŽNE DRŽAVE? Novo poniženje u Briselu - dok se srpska trobojka vijori, nigde obeležja tzv. Kosova

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 20:04

GDE JE ZASTAVA LAŽNE DRŽAVE? Novo poniženje u Briselu - dok se srpska trobojka vijori, nigde "obeležja" tzv. Kosova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu u sedištu NATO sa generalnim sekretarom Alijanse Jensom Stoltenbergom.

U isto vreme pozvan je i premijer. tzv. Kosova Aljbin Kurti.

Prilikom obraćanja po svim protokolima iza predsednika Srbije stajala je srpska zastava, dok iza Kurtija, Alijansa je stavila svoju, a ne tzv. Kosova.

 Za Srbiju su mir i stabilnost od presudnog značaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a uloga KFOR-a i NATO-a na KiM važna i zato verujem da ćemo uvek moći da naiđemo na razumevanju i želju i generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga, Alijanse i KFOR-a, da se mir i stabilnost na KiM obezbede, poručio je danas u Briselu predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

U zajedničkom obraćaju, nakon sastanka sa Stoltenbergom, zahvalio se generalnom sekretaru NATO što je želeo da sasluša poziciju Srbije, dodajući da su razgovarali o svemu što se zbivalo na Kosovu i Metohiji.

- Ne moramo uvek sve stvari da vidimo istim očima. Za nas je važna uloga KFOR-a i NATO-a na KiM, koju poštujemo - rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.