Dve eksplozije u Tripoliju

Izvor: Blic, 13.Apr.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve eksplozije u Tripoliju

TRIPOLI - Dve snažne eksplozije odjeknule su danas u Tripoliju i osetile se u nekoliko delova grada.

Stanovnici koje je kontaktirao AFP potvrdili su da su neposredno pre eksplozija čuli avione koji su nadletali grad, ali nisu mogli da kažu koje su mete pogođene.

Zvanična novinska agencija Džana ranije je javila da su snage NATO izvele napade u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gradovima Misrata i Al-Azizija na zapadu i u Sirtu, rodnom mestu Moamera Gadafija, udaljenom oko 400 kilometara istočno od Tripolija.

''Krstaški agresori su bombardovali nekoliko položaja u gradu Sirtu... Svaki projektil odnosno bombu koju su krstaši bacili na Libijce finansirale su vlade Katara i Ujedinjenih Arapskih Emirata'', prenela je libijska televizija.

Libijski pobunjenici su izjavili da su u centralnom i istočnom delu Misrate u toku žestoke borbe i da pobunjeničke trupe napreduju.

Povezane vesti: Katar prodao naftu iz oblasti koje drže libijski pobunjenici EU proširila sankcije Libiji Libijski pobunjenici odbili dva napada u Misrati, poginulo najmanje 12 osoba General NATO: Gadafi ne pokazuje znake da će odustati Gadafi pristankom na dogovor kupuje vreme da bi podelio Zapad
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.