Dan uživo o Komisiji za istragu posledica Nato bombardovanja

Izvor: N1 televizija, 15.Maj.2018, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan uživo o Komisiji za istragu posledica Nato bombardovanja

Predsednica Skupštine Maja Gojković inicirala je formiranje Komisije za istragu posledica NATO bombardovanja po zdravlje ljudi. Prve rezultate očekuju 2020. godine

Ovaj predlog je jedan od retkih oko kog su se složile i vlast i opozicija. O inicijativi, o tome ko bi trebalo da bude uključen i šta nakon objavljivanja rezultata, govori narodna poslanica Sanda Rašković Ivić, dok će o tome kakve posledice je ostavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Nato bombardovanje iz Novog Sada govoriti nuklearni fizičar Ištvan Bikit.

Danas je svetski dan borbe protiv melanoma. Zbog čega se u Srbiji svake godine broj obolelih uvećava, zašto se njihov broj u poslednjih 10 godina udvostručio i kakva je terapija u Srbiji, govori dr Danica Tiodorović generalni sekretar Udruzenja dermatovenerologa Srbije.

Francusko-srpska privredna komora ponovo je otvorila konkurs za "Startap akcelerator", program besplatne mentorske podrške za startapove i preduzeća osnovana pre najviše godinu dana, gost Dana uživo biće Sanja Ivanić, predsednica Komore.

U Sceni Dana uživo gostuju Aleksandar Popov Pop i Vladimir Radusinovic Radule iz grupe Atheist rap.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zločin ne sme da zastari

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2018, 00:24

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković očekuje da do kraja nedelje parlament usvoji odluku o obrazovanju komisije za istragu posledica NATO bombardovanja 1999. godine po zdravlje ljudi i životnu sredinu, a da sa prvim izveštajem komisija izađe pred javnost 2020. godine...- Imamo obavezu prema...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.