Da li su rane zarasle?

Izvor: B92, 24.Mar.2015, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li su rane zarasle?

Na 16. godišnjicu od početka NATO bombardovanja u Temi dana vesti B92 gosti će biti Sonja Biserko i Slobodan Antonić.

Autor i voditelj emisije Aleksandar Miladinović će sa predsednicom Helsinškog odbora za ljudska prava i sociologom razgovarati o tome kako Srbija danas gleda na NATO bombardovanje.

Gosti Teme dana će odgovarati na pitanja da li smo izvukli prave pouke iz bombardovanja, jesu li rane zarasle ili ih je samo prekrio zaborav vremena.

Centralne vesti TV B92 su na programu u 20.00.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zločin ili sprečavanje zločina?

Izvor: B92, 24.Mar.2015

Kako Srbija posle 16 godina gleda na NATO bombardovanje, pitanje je na koje su oprečne odgovore u Temi dana na TV B92 dali Sonja Biserko i Slobodan Antonić...Predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava smatra da je intervencija NATO-a u SRJ 1999. godine imala za cilj da spreči zločin, dok sociolog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.