Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2023, 14:52

Da li i kakve planove kuju protiv Srpske: Stoltenberg se sastao sa predstavnicima FBiH, bez ministara iz Srpske

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savetu ministara BiH Staša Košarac saopštio je da se generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg danas u Sarajevu nije sastao sa delegacijom Saveta ministara, već sa predstavnicima FBiH, budući da na sastanku nije bilo ministara iz Srpske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Košarac: Stoltenberg ignorisao srpske predstavnike u Savetu ministara BiH

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Nov.2023

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac (SNSD) izjavio je da se generalni sekretar NATO-a Јens Stoltenberg danas tokom posete BIH nije sastao s delegacijom Saveta ministara BiH, već s predstavnicima Feracije BiH u tom telu, jer na na sastanku nije bilo ministara iz Republike...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.