Izvor: Glas javnosti, 22.Jun.2010, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Jalovi argumenti za NATO

BEOGRAD - Portparol Demokratske stranke Srbije Petar Petković ocenio je danas da Vlada Srbije, na insistiranje Srpskog pokreta obnove i G17 plus, na "mala vrata" pokušava da uvede zemlju u NATO, napominjući da obe stranke za takav potez imaju slabu argumentaciju.

Petković je na stranačkoj konferenciji za novinare ukazao da postoji neko ko izvan javnosti pregovara o ulasku Srbije u >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << NATO.

"Pitamo premijera Cvetkovića da li se Srbija tajno sprema za ulazak u NATO", rekao je Petković, koji smatra da bi vlada prekršila Ustav tajnim ulaskom Srbije u NATO.

Petković je objasnio da za Srbiju nije dobro da se priključi takvoj vojnoj organizaciji, navodeći primer Poljske, za koju smatra da je propala u vojnom smislu od kada je postala članica NATO. Govoreći o lokalnim izborima u Boru, Petković je rekao da je za DSS "moglo biti mnogo bolje".

On je, međutim, ocenio da su to "mesta gde se izbori vode kupovinom glasova i na prljav način". Na izborima u Boru DSS je prešla cenzus sa 5,48 odsto glasova.

U koliko se pod hitno ne opameti i ostavi suetu na stranu na sledecim izborima nece proci niti cenzus isto kao i SRS. Te dve stranke su na izumiranju. SRS je dosla u poziciju da negde koalira sa DS, a sebe predstavljaju kao najveceg neprijatelja DS. Kako rade tako i prolaze. Ni Kostunica nije daleko od toga. On se vec sada bori za cenzus.

Kaze "Poljska propala u "Vojnom smislu"".

A sta li ono uradi Srbija 1999. godine potpisavsi vojnu i svaku drugu kapitulaciju, Ne propade nego se izdignu do neba.

Ovi politicari nekada zaista zadive svojim izjavama.

Cuti bre Emire kako te nije sramota da pominjes da je milijardu ljudi NATO fasista navodno"pobedilo"Srbiju. Treba da vas je sramota sve vas koji velicate ovo kao"pobedu"jer to samo ko zna koji put dokazuje da Amerika i Engeska "ratuju" samo protiv takvih "supersila"a la Irak,Panama Vijetnam,,Somalija, Srbija itd.Pokri se usima i misju rupu za uvek....

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.