DSS: SLABI ARGUMENTI ZA NATO

Izvor: Kurir, 21.Jun.2010, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: SLABI ARGUMENTI ZA NATO

BEOGRAD - Portparol Demokratske stranke Srbije Petar Petković ocenio je danas da Vlada Srbije, na insistiranje Srpskog pokreta obnove i G17 plus, na "mala vrata" pokušava da uvede zemlju u NATO, napominjući da obe stranke za takav potez imaju slabu argumentaciju.

Petković je na stranačkoj konferenciji za novinare ukazao da postoji neko ko izvan javnosti pregovara o ulasku Srbije u NATO.

"Pitamo premijera >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Cvetkovića da li se Srbija tajno sprema za ulazak u NATO", rekao je Petković, koji smatra da bi vlada prekršila Ustav tajnim ulaskom Srbije u NATO.

Petković je objasnio da za Srbiju nije dobro da se priključi takvoj vojnoj organizaciji, navodeći primer Poljske, za koju smatra da je propala u vojnom smislu od kada je postala članica NATO. Govoreći o lokalnim izborima u Boru, Petković je rekao da je za DSS "moglo biti mnogo bolje". On je, međutim, ocenio da su to "mesta gde se izbori vode kupovinom glasova i na prljav način". Na izborima u Boru DSS je prešla cenzus sa 5,48 odsto glasova.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DSS: Jalovi argumenti za NATO

Izvor: Glas javnosti, 22.Jun.2010, 07:13

BEOGRAD - Portparol Demokratske stranke Srbije Petar Petković ocenio je danas da Vlada Srbije, na insistiranje Srpskog pokreta obnove i G17 plus, na "mala vrata" pokušava da uvede zemlju u NATO, napominjući da obe stranke za takav potez imaju slabu argumentaciju...Petković je na stranačkoj konferenciji...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.