Izvor: Blic, 05.Jun.2020, 20:03

"DOČEKASMO NATO NA GUSLAMA" Dačić odgovorio Podgorici: Ne preti vam opasnost od Srbije, već od vas samih

Izjava crnogorskog ministra spoljnih poslova Srđana Darmanovića o tome da postoje mehanizmi unutar NATO koje bi Crna Gora mogla da koristi ako bi se procenilo da postoji vidno ugrožavanje bezbednosti Crne Gore od strane Srbije, predstavlja još jedan jasan pokazatelj koliko je crnogorski režim izgubio kompas, izjavio je danas šef srpske diplomatije Ivica Dačić.
Pogledaj vesti o: NATO,   Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić o pretnjama Darmanovića: "Malo je NATO, zovite i OVK i mudžahedine, još fali da se NATO gusle ore na Vračaru"

Izvor: Večernje novosti, 05.Jun.2020

Da je današnja crnogorska vlast, kako je dodao, bila u vreme Njegoša, rekli bi za njega da je ratni zločinac i velikosrpski hegemonista Izjava crnogorskog ministra spoljnih poslova Srđana Darmanovića o tome da postoje mehanizmi unutar NATO koje bi Crna Gora mogla da koristi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.