DA LI JE OVO NEKI ZNAK? Tokom govora Plenkovića, pala Tuđmanova slika - Ovo je bio veliki izazov

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 07:56

DA LI JE OVO NEKI ZNAK? Tokom govora Plenkovića, pala Tuđmanova slika - "Ovo je bio veliki izazov"

Na fotografiji koja je pala na pod, Tuđman je fotografisan za govornicom UN

Tokom obraćanja novinarima hrvatskog premijera Andreja Plenkovića nakon današnje sednice predsedništva HDZ, sa zida iza premijerove govornice pala je na pod ogromna fotografija bivšeg hrvatskog predsednika Franje Tuđmana.

- Pa nije valjda - odreagovao je Plenković i prekinuo svoj odgovor na pitanje o medijskim spekulacijama u Švedskoj da je on među kandidatima za novog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << generalnog sekretara NATO, prenosi Index.

Na ogromnoj slici koja je pala na pod, Tuđman je fotografisan za govornicom UN, a ljudi iz HDZ odmah su priskočili i vratili je na zid.

- Ovo je bio veliki izazov pred toliko kamera - rekao je Plenković.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Koliko je realno da Plenković bude novi generalni sekretar NATO-a?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2023

Odlazak predsednika hrvatske vlade Andreja Plenkovića svakodnevna je tema u javnosti nakon što su dva svetska lista nedavno objavila da je on među najužim kandidatima za novog generalnog sekretara NATO, dok analitičar Davor Đenero kaže da to nije realno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.