Borba tek predstoji – pred ambasadom SAD u Podgorici

Izvor: KMnovine.com, 03.Dec.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba tek predstoji – pred ambasadom SAD u Podgorici

Borba tek predstoji – pred ambasadom SAD u PodgoriciOpozicione političke elite koje su izgubile svaku bitku protiv režima od 1990. godine do danas i koje su stidljivošću ciljeva svojih nedavnih protesta pomogle da Crna Gora dobije pozivnicu za NATO, zaslužile su, najmanje, godišnji odmor.



Kada nekoliko uloženih miliona evra skrcate u kampanju za izborno zakonodavstvo dok pristalice protestuju sa slikama >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Vladimira Putina, i na kraju za posledicu imate konkretan poziv da režim uđe u visoki red NATO administracije, red je da premjerite prst obraza, makar to radili i opankom, i da odete u političku penziju.

Sad se Srpska lista priprema za proteste, ali mi nećemo protestovati tamo gdje se ne odlučuje. Pred zgradom parlamenta u kome vedri pion Ranko, protesti nemaju težinu. Iskazati nezadovoljstvo pred zgradom Vlade Crne Gore u kojoj oblači Milo, izazovnije je, ali ni taj lokalitet nije realna adresa za probleme građana Crne Gore.

Adresa sa koje se vrši okupacija Crne Gore nalazi se na Kruševcu, u Podgorici, i na toj adresi se viori američka zastava. Pod sjenkom te zastave se Srbi zavađaju sa Bošnjacima, Crnogorci sa Albancima, Muslimani sa Hrvatima.

Cilj je da se izvrši okupacija Crne Gore, a da agresor nakrca svoje brodove od Bara do Boke, kako bi provocirao akcije islamskih terorista, Rusiju učinio trajnim neprijateljem Crne Gore, a Podgoricu legitimnom metom ekstremista koji su se vratili u Sandžak, Kosovo i Federaciju BiH, nakon pustolovina na prostoru Sirije.

Ambasadorka SAD u Podgorici ima puno pravo. Počinje nova era, ali to neće biti era prodaje čizburgera i ispijanja koka-kole iz reciklirane ambalaže, već svijetla era borbe za izgon okupatora kakvu smo imali od 13. jula 1878. ili 1941. godine, bez obzira da li su naši preci bili srpski integralisti, cetinjski hedonisti, četnici ili partizani.

Ako Crna Gora uđe u NATO, ne trebaju nam izbori, niti nam je potrebna politička polemika o budućnosti. Tog trenutka budućnost nestaje, a Crna Gora se topi jer nije nastala zahvaljujući ćurkama povodom Dana nezavisnoti, već zato što je Rusija željela pravoslavnu stamenu hrid na obalama Jadrana.

Ako je došlo vrijeme da Crna Gora bude protiv Rusije, onda prestaju sva pravila i suspenduje se logika o nastanku Crne Gore. Svejedno je da li smo, kao junačko pleme, izronili nakon krvave i svete Kosovske pogibije ili nas je tokom Dana nezavisnosti ćuran nakitio na murvi na Kruševcu.

Dobrilo Dedeić, predsjednik SL


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2015 ::    Molimo za navođenje izvora


Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.