Biće slomljeni...

Izvor: B92, 08.Avg.2023, 12:08

"Biće slomljeni..."

Rusija će postići mir pod sopstvenim uslovima, izjavio je danas zamenik predsednika Saveta za nacionalnu bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev.

Ceo sistem NATO-a se praktično otvoreno bori protiv Rusije, ali mi imamo dovoljno snaga da ostvarimo sve zadatke "specijalne vojne operacije", naveo je Medvedev.

Medvedev je, povodom godišnjice sukoba Gruzije i Južne Osetije, na Telegramu napisao da će, kako je naveo, "kao i u avgustu 2008, neprijatelji biti slomljeni, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a Rusija će postići mir pod sopstvenim uslovima".

Rusija je u avgustu 2008. godine poslala trupe u Južnu Osetiju, nakon što je Gruzija pokušala da povrati taj svoj region, koji je 1991. godine proglasio nezavisnost, i potisnula gruzijske snage. Moskva je 26. avgusta 2008. priznala nezavisnost Južne Osetije i Abhazije.

Gruzija Abhaziju i Južnu Osetiju smatra svojim regionima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UKRAJINSKA KRIZA: Medvedev: Moskva će postići mir pod svojim uslovima; Kijev: Razotkrivena ženska špijunska mreža;

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2023, 06:18

Rat u Ukrajini – 532. dan Ukrajina tvrdi da je razotkrila žensku špijunsku mrežu koja radi za Rusiju i privatnu vojnu grupu "Vagner". S druge strane, zamenik predsednika Saveta za nacionalnu bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je da će Moskva postići mir pod sopstvenim uslovima. Vašington...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.