Izvor: Blic, 18.Jul.2023, 07:16

"AKO NATO REAGUJE, ONDA JE ĐAVO ODNEO ŠALU" Šta donosi najavljeni sastanak Vučića i Stoltenberga: Poslednja šansa da se smire tenzije na severu Kosova i URAZUMI KURTI?

Pošto evropski i američki zvaničnici Miroslav Lajčak, Đuzep Borelj i Gabrijel Eskobar nisu uspeli da urazume kosovskog premijera Aljbina Kurtija na severu Kosova ostaje pitanje da li će generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg možda to uspeti? Stoltenberg i predsednik Aleksandar Vučić trebalo bi ove nedelje da se sastanu, a tema razgovora svakako će biti deeskalacija situacije na severu Kosova. Analitičari ocenjuju da će Kurti teško "zakočiti" pogotovo imajući u vidu njegov sukob sa opozicijom u Prištini.
Pogledaj vesti o: NATO,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.