VIDEO: Tramp je Markovića gurnuo, ali zato Kolindu...

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2017, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Tramp je Markovića gurnuo, ali zato Kolindu...

Učešće predsednika SAD Donalda Trampa na samitu NATO u Briselu privuklo je veliku pažnju medija koji su pomno analizirali njegovo ponašanje u odnosu na druge učesnike, pa je tako, na primer, objavljen video koji prikazuje kako je američki predsednik odgurnuo premijera Crne Gore Duška Markovića, a hrvatski mediji danas analiziraju kako se njihova predsednica izborila za mesto uz Trampa.

Hrvatski mediji, naime, objavili su video u kome se vidi kako je predsednica Kolinda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Grabar Kitarović uspela da iz pozadine zauzme mesto pored Trampa.

Portal 24.sata preneo je da je, prema protokolu, Grabar Kitarović bila u nekom redu iza Trampa tokom obilaska nove zgrade NATO, a kada se, kako se navodi, povorka zaustavila uspela je da dođe iza američkog predsednika da bi se, kada je nemačka kancelarka Angela Merkel otišla za govornicu, "probila" u prvi red i stala tik uz njega.

Zatim je, tokom razgledanja novog centra NATO-a Kolinda Grabar Kitarović sve vreme išla uz Trampa, a nakon završetka samita je rekla da je američkog i francuskog predsednika pozvala u posetu Hrvatskoj.

- Tokom celog ovog druženja hodajući hodnicima nove zgrade NATO-a i kroz prijem koji je prethodio sammitu bilo je dosta prilika za razgovor. Razgovarala sam i s predsednikom Trampom i pozvala ga da poseti Hrvatsku - rekla je hrvatska predsednica.

Bila je, kaže, iznenađena koliko je Tramp razgovarao sa svima, uključujući i sa njom.

- Uglavnom, bio je vrlo opušten, ležeran i ljubazan prema svima, čak se malo i šalio - rekla je Grabar-Kitarović o razgovorima s američkim predsednikom.

Ipak, crnogorski premijer nije bio te sreće.

Kolinda i njena dostignuća. pic.twitter.com/bJhZAfZkOh— njofranjofra (@njofranjofra) May 25, 2017
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BAŠ SE POTRUDILA, ALI... Tramp je grubo odgurnuo premijera Crne Gore, a pogledajte kako je tek prošla KOLINDA (VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Maj.2017

Sudeći po snimcima i fotografijama koje stižu sa samita NATO iz Brisela, novi američki predsednik ne simpatiše balkanske lidere. Prvo je odgurnuo premijera Crne Gore pred svima, a onda je usledio i hladan tuš za Kolindu Grabar Kitarović...Hrvatska predsednica na sve načine trudila se da privuče...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.