Zvezda - Dobre vesti iz Moskve, ovo ohrabruje!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2018, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Dobre vesti iz Moskve, ovo ohrabruje!

Zvezda večeras prenela nove procene u vezi temperaturnog minusa koji se sutra očekuje u Moskvi.

Kako smo već preneli nešto ranije, fudbaleri Crvene zvezde osetili su večeras teren u Moskvi, ali i vremenske prilike koje će ih očekivati i sutra tokom revanš meča 1/16 finala Lige Evrope protiv domaćeg CSKA.

Iako im uslovi nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << išli na ruku, Milojevićevi puleni su svoje zadatke večeras uspešno odradili, što je potvrđeno i u izveštaju na zvaničnom klupskom sajtu.

''Na početku treninga padao je izuzetno jak sneg, a temperatura je iznosila minus osam stepeni. Sudeći po smehu i šalama koje su se mogle čuti na terenu našim prvotimcima ruska zima ne pada teško.

Dobro raspoloženje u ekipi dodatno je podigla igra rukometa po nešto izmenjenim pravilima, gde su se naši fudbaleri odlično pokazali. Preostalo vreme iskoristili su kako bi uvezbali završne finese za sutrašnju utakmicu'',
poručuju iz Zvezde.

Ono što takođe raduje jeste i najnovija prognoza po kojoj sutra ipak neće biti -18, kako se očekivalo juče, već će uslovi za igru biti nešto povoljniji.

''Za sutra se u vreme odigravanja meča na "VEB areni", stadionu CSKA koji je otvoren 2016. godine, očekuje temperatura od -14 stepeni'', navodi se na Zvezdinom sajtu.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

B92 u Moskvi: Evropsko proleće, ruska zima i Ben kao nindža

Izvor: B92, 20.Feb.2018

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su prvi trening po moskovskom minusu i u sredu će ih osim CSKA čekati i žestoka zima...Spoljni minus nije bio dvocifren kao što se prognoziralo, ali dovoljan da većinu novinara već posle desetak minuta pošalje u autobus na toplo...Dovoljno i da se vidi kakvi uslovi...

Nastavak na B92...

SNEG I LED OKOVALI MOSKVU: Evo kad se donosi odluka da li će biti meča CSKA - Zvezda

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2018, 13:55

Temperatura je ispod nule...Održan je tehnički sastanak UEFA, Crvene zvezde i CSKA u Moskvi i prema odlukama sa tehničkog sastanka, utakmica se - igra, ali je naglašeno da će se, u skladu sa procedurom UEFA, delegat sa ekipama naći na terenu 60 minuta pred najavljeni početak meča, te će se tada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.