Zlato za Tijanu Bogdanović, Milica Mandić srebrna

Izvor: Vostok.rs, 07.Dec.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlato za Tijanu Bogdanović, Milica Mandić srebrna

Aktuelna Evropska šampionka u taekvondou Tijana Bogdanović osvojila je zlatnu medalju na finalnom Gran priju u Moskvi, u kategoriji do 49 kilograma. Srebrnu medalju, u kategoriji preko 67 kilograma, osvojila je Milica Mandić. Srpske šampionke u taekvondou tako su na najbolji način započele pripreme za najveću svetsku smotru sporta  - Olimpijske igre 2020. godine u Tokiju, prenosi RTS. Nakon što su obezbedile plasman na Olimpijske igre, samim plasmanom u završnicu ovog takmičenja, Milica Mandić i Tijana Bogdanović, ponovo su nas obradovale, ovog puta medaljama. Evropska prvakinja u taekvondu Tijana Bogdanović osvojila je i zlatnu medalju u kategoriji do 49 kilograma na završnom Gran pri takmičenju u Moskvi. Ona je u finalu savladala Kineskinju Vu. Milici Madić, nakon poraza od Kineskinje Zeng, pripalo je srebrno odličje u kategoriji preko 67. Posle naporne sezone, prošlonedeljnih medalja sa Evropskog šampionara, naše tekvondistkinje osvojile su medalje i obezbedile vize za Tokio 2020!

Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zlato za Bogdanović, srebro za Mandić u Moskvi

Izvor: Beta, 07.Dec.2019

Reprezentativka Srbije u tekvondou Tijana Bogdanović osvojila je danas zlatnu, a Milica Mandić srebrnu medalju na finalnom turniru Gran prija u Moksvi.Dan pošto su obezbedile plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020, Tijana Bogdanović trijumfovala je u konkurenciji do 49 kilograma, dok se Milica...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.