Zenitu SVE u Rusiji, Nikolić bez trofeja! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2020, 20:03

Zenitu SVE u Rusiji, Nikolić bez trofeja! (video)

Zenitu trofej!

Osvajač Super kupa Rusije je ekipa koja je osvojila sve što se može osvojiti u ovoj državi u sezoni za nama - Zenit.

Oni su danas savladali Lokomotivu iz Moskve našeg Marka Nikolića sa 2:1 (1:0).

Ozbiljna akcija Zenita u 14. minutu, lopta je došla na levu stranu gde je bio Santos koji je maestralno centrirao, pravo u trepavicu Arjomu Dzjubi koji pogađa za 1:0.

Lokomotiva je imala posed, inicijativu, nekoliko polušansi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u prvom poluvremenu, ali gol nisu videli.

Početkom drugog poluvremena Ozdojev promašuje veliku šansu za Zenit, a u 63. minutu velika šansa za izjednačenje Lokomotive, Fjodor Smolov je pokušao u situaciji 1 na 1 da nadmudri Keržakova, ali nije mu pošlo za rukom, golman Zenita je bio bolji.

VAR tehnologija je radila u 68. minutu kada su igrači Lokomotive tražili kazneni udarac, a samo minut kasnije novi gol u njihovoj mreži.

Zapravo, to je bio gol za špice, evrogol Ozdojeva koji je dočekao povratnu loptu Driusija i pogodio na prelep način sa 25 metara.

Lokomotiva se nije predavala, samo tri minuta kasnije gol u mreži Zenita, nakon kornera najviši u skoku Anton Mirančuk, a Ćorluka je naleteo na loptu i zakucao je u mrežu za konačnih 2:1.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.