Zašto se Itudis izvinio Klajbernu?

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2017, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto se Itudis izvinio Klajbernu?

trener moskovskog CSKA Dimitris Itudis posle meča sa Olimpijom iz Milana izvinio se svom igraču Vilu Klajbernu jer je na terenu proveo 37 minuta.

"Armejci" su se mučili na startu Evrolige, ali su uspeli da se vrate posle minus 14 i upišu trijumf pred svojim navijačima 93:84.

"Mnogo smo igrali sa "malom" petorkom i želim da se izvinim Vilu Klajbernu koji je danas bio prisiljen da na terenu provede >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << gotovo svih 40 minuta", rekao je grčki trener i iznenadio prisutne novinare.

"Vil je bio pravi "iks faktor" za nas, izgledao je vrlo dobro na "četvorci" zbog njegove brze tranzicije iz napada u odbranu i igri na postu".

Izvor: You Tube Euroleague

Itudis ne voli da izdvaja pojedince, ali ovoga puta je napravio izuzetak.

"Nije moj manir, ali moram to da učinim zbog vremena koje je Vil proveo u igri".

Grčki trener nije bio najzadovoljniji izdanjem svog tima, a istakao je da trijumf protiv Milaneza ima veliku važnost.

"CSKA nije jedini u Evroligi. U ovom takmičenju je 16 najboljih timova u Evropi, svi su vrlo motivisani i svi žele da budu u prvih osam. Imamo vrlo jake konkurente, a pobeda protiv Olimpije ima dvostruki znajač s obzirom na to kako smo počeli utakmicu. Jasno je da moramo mnogo da radimo. Novajlije se navikavaju na tim, a ako nastave da rade na isti način onda nas očekuje srećan završetak", dodao je Itudis.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Itudis: Izvinjavam se Klajburnu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2017

Trener moskovskog CSKA Dimitris Itudis posle utakmice sa Olimpijom iz Milana izvinio se svom igraču Vilu Klajburnu jer je na terenu proveo 37 minuta, prenosi "Sport klub"..."Armejci" su se mučili na startu Evrolige, ali su uspeli da se vrate posle minus 14 i upišu trijumf pred svojim navijačima -...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.