Izvor: Blic, 28.Maj.2022, 21:44

"ZABRANITE PUTINA, NE PUŠKINA" Ruska novinarka je pobegla iz Moskve i ima jednu poruku za Zapad: Kako ste odbacili čitavu naciju?

Otkako je Rusija napala Ukrajinu, glavni grad Gruzije postao je jedno od najzanimljivijih mesta na Zemlji. Veliki deo ruske kulturne i intelektualne elite - umetnici, pisci, novinari, glumci, reditelji, filozofi i profesori - odjednom se slio u njega. Uđite u kafić i neizbežno čujete ruski ili prepoznajete lica. Udoban, slikovit Tbilisi je mali, sa svime neophodnim u vidokrugu. Naići ćete i na bezbroj ukrajinskih zastava sa sloganima koji izražavaju podršku zemlji. A tu su i poruke ispisane po ogradama i zidovima kuća: Je*eš Putina; Je*eš Rusiju; Ruski ratni brodovi, je*ite se.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.