Vulin u Kremlju na svečanosti povodom stogodišnjice Crvene armije

Izvor: BKTV News, 23.Feb.2018, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin u Kremlju na svečanosti povodom stogodišnjice Crvene armije

Ministar odbrane Aleksandar Vulin prisustvovao je sinoć u Moskvi, kao zvanični predstavnik Republike Srbije, svečanosti koja je u Kremlju održana povodom obeležavanja stogodišnjice formiranja Crvene armije i Dana branilaca otadžbine.

Prisutnima na svečanosti se obratio predsednik Rusije Vladimir Putin koji je naglasio da je Dan branilaca otadžbine zasnovan na "dubokom i iskrenom osećanju poštovanja za one koji su štitili i koji štite miran život građana, saopštilo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je Ministarstvo odbrane Srbije.

"Vojna profesija bila je uvek cenjena u otadžbini. Rusija se često suočavala sa spoljnim pretnjama i napadima na svoju nezavisnost, a naši vojnici, mornari i oficiri hrabro su branili zemlju, rekao je predsednik Rusije.

Putin je čestitao vojnicima, civilnom osoblju i veteranima ruskih oružanih snaga predstojeći praznik koji se obeležava 23. februara u znak sećanja na veterane koji su dali veliki doprinos razvoju ruskih oružanih snaga.

Ministar Vulin boravi u Ruskoj Federaciji na poziv ministra odbrane generala armije Sergeja Šojgua.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.