Izvor: Nezavisne Novine, 03.Apr.2018, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Beograd nikad neće učestvovati u antiruskoj histeriji

BEOGRAD - Srbija nikada neće uvoditi nikakve antiruske mjere i neće učestvovati ni u kakvoj antiruskoj histeriji, rekao je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin na sastanku u Moskvi sa ministrom odbrane Rusije Sergejom Šojguom.

Vulin je istakao da se vojnotehnička saradnja Srbije i Rusije odvija baš kako je dogovoreno, te istakao da se u svijetu koji se ubrzano mijenja neke stvari nikada neće promijeniti, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << to su bratski odnosi srpskog i ruskog naroda, prenosi "Sputnjik".

On je u ime predsjednika Srbije Aleksandra Vučića prenio pozdrave Šojguu i zamolio ga da iste pozdrave prenese i predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu da mu čestita na njegovoj velikoj demokratskoj pobjedi u ime cijelog srpskog naroda.

Šojgu je ocijenio da su susreti dva ministra tradicionalni i da je ovaj susret još jedan korak ka daljoj vojnotehničkoj saradnji dvije zemlje.

"Rado se sjećam svečane proslave 73. godine od oslobođenja Beograda, to je bio važan događaj za mene i to je bila još jedna potvrda bratskih odnosa naših zemalja. Nadam se da ćemo sutra imati priliku da razmotrimo najvažnije probleme koji se tiču međunarodne bezbjednosti", rekao je Šojgu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Srbija neće učestvovati u kampanji protiv Rusije zbog slučaja „Skripalj“

Izvor: Vostok.rs, 03.Apr.2018

Srbija neće učestvovati u kampanji protiv Ruske Federacije koja je pokrenuta širom sveta u vezi sa trovanjem bivšeg pukovnika GRU Sergeja Skripalja u Salisberiju, rekao je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin posle razgovora sa ministrom odbrane Rusije Sergejem Šojguom.. . Govoreći o antiruskoj...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.