Vučić sa Putinom početkom oktobra u Moskvi

Izvor: RTS, 21.Sep.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sa Putinom početkom oktobra u Moskvi

Predsednik Aleksandar Vučić sastaće se početkom oktobra u Moskvi sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.
Predsednik Srbije je na svom Tviter nalogu zahvalio ruskom ambasadoru Aleksandru Čepurinu na angažmanu u stvaranju najboljih odnosa između Srbije i Rusije.

"Radujem se novom susretu s predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Putinom, uveren da će naši razgovori doneti veliku korist srpskom i ruskom narodu", napisao je predsednik Vučić.
Ambasador Ruske Federacije napisao je na Tviteru da će se poseta održati početkom oktobra, a na sastanku predsednika Srbije i predsednika Rusije Vladimira Putina očekuje se razmatranje ključnih bilateralnih i regionalnih pitanja.

Kako Tanjug saznaje, do susreta će doći 2. oktobra.
Predsednici Srbije i Rusije sastali su se u Moskvi u maju, kada su razgovarali o Kosovu i Metohiji, nabavci vojne opreme i bilateralnim odnosima dve zemlje.
Vučić je tada prisustvovao Paradi pobede u ruskoj prestonici i učestvovao u šetnji "Besmrtni puk".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa Putinom početkom oktobra u Moskvi

Izvor: BKTV News, 21.Sep.2018

Predsednik Vučić je na svom "Tviter" nalogu zahvalio ruskom ambasadoru Aleksandru Čepurinu koji je govorio o poseti predsednika Srbije Rusiji, početkom oktobra...Vučić je zahvalio Čepurinu na angažmanu u stvaranju najboljih odnosa između Srbije i Rusije..."Radujem se novom susretu s predsednikom...

Nastavak na BKTV News...

Vučić sa Putinom, 2. oktobra, u Moskvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se 2. oktobra u Moskvi sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom, saznaje Tanjug...Vučić je ranije danas na svom Tviter nalogu zahvalio ruskom ambasadoru Aleksandru Čepurinu na angažmanu u stvaranju najboljih odnosa između Srbije i Rusije...Prethodno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.