Vučić razgovarao s Čepurinom uoči posete Moskvi

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Sep.2018, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić razgovarao s Čepurinom uoči posete Moskvi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, uoči posete Moskvi i razgovora sa predsednikom Vladimirom Putinom, primio ambasadora Rusije Aleksandra Čepurina kome je preneo da očekuje da će sastanak s ruskim predsednikom imati veliki značaj za unapređenje prijateljstva dve zemlje, saopšteno je iz Predsedništva Srbije.

"Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Vučić je rekao da je počastvovan što će imati priliku da razgovara s predsednikom Putinom i da očekuje da i ovaj sastanak ima veliki značaj za dalje učvršćivanje prijateljstva srpskog i ruskog naroda, kao i za razvoj svestrane saradnje dveju zemlalja, navodi se u saopštenju.

Vučić je rekao da su stabilnost Srbije, kao i mir i saradnja u regionu osnova državne politike, ali da ništa ne sme da ugrozi suverenost i nezavisnost zemlje, i jasno i nedvosmisleno potvrdio da će Srbija ostati vojno neutralna.

Vučić i Čepurin su razmotrili konkretne predloge za strateške projekte ekonomske saradnje u različitim oblastima, poput energetike i infrastrukture i istakli da bi takvi projekti doneli veliku korist za ekonomski napredak Srbije i Rusije.

S tim u vezi najavljeno je i skoro zasedanje Mešovitog komiteta za saradnju dveju zemalja.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić primio Čepurina: Veoma važan sastanak s Putinom

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, uoči posete Moskvi, primio ambasadora Rusije Aleksandra Čepurina, kome je preneo da očekuje da će sastanak s ruskim predsednikom imati veliki značaj za unapređenje prijateljstva dve zemlje, saopšteno je iz Predsedništva Srbije..."Predsednik Vučić je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.