Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2024, 08:10

Broj žrtava terorističkog napada u Moskvi povećan na 133, četvorica osumnjičenih za napad uhapšena u blizini ukrajinske granice

Četvorica osumnjičenih za teroristički napad na "Krokus siti hol" uhapšena su u Brjanskoj oblasti, u blizini ukrajinske granice, u razmaku od nekoliko sati i prebačeni su u Moskvu, saopštio je danas ruski Istražni komitet. FSB je obavestio da su teroristi nameravali da pređu granicu Rusije i Ukrajine i da su imali kontakte na ukrajinskoj strani.    

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje dece poginulo u terorističkom napadu na Krokus siti hol

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2024

U terorističkom napadu na "Krokus siti hol" poginulo je troje dece, pokazuju podaci Ministarstva zdravlja Moskovske oblasti, prenosi RIA Novosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Boljević: Ne mislim da iza napada stoji Islamska država

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2024

Šef katedre na Sečenovskom univerzitetu u Moskvi Sergej Boljević izjavio je za Tanjug da ne veruje da Islamska država stoji iza terorističkog napada u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Spasioci provjerili i uklonili 41 kubni metar ruševina u koncertnoj dvorani

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2024

MOSKVA - Spasilačke ekipe provjerile su i uklonile 41 kubni metar ruševina dok vatrogasci nastavljaju da gase požare koji su preostali u koncertnoj dvorani "Krokus siti" nedaleko od Moskva nakon brutalnog masakra civila, javlja "Raša tudej".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.