Velika Britanija odbila da sarađuje za slučaj Hermitage Capital

Izvor: Vostok.rs, 03.Jul.2012, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika Britanija odbila da sarađuje za slučaj Hermitage Capital

03.07.2012. -

Velika Britanija je odbila da sarađuje sa Rusijom u istrazi krivičnog dela o utaji poreza kompanije Hermitage Capital, za šta je bio uhašen bivši saradnik kompanije Sergej Magnitski. Ruski MIP je izjavio da su britanske vlasti odbile da predaju potvrdu o završetku istrage protiv šefa moskovskog predstavništva te kompanije Vilijama Braudera, takođe osumnjičenog za utaju poreza. Ovaj slučaj privlači veliku pažnju zbog pogibije Magnitskog u moskovskom istražnom zatvoru u novembru 2009. godine, o čemu se vodi posebna istraga.

Izvor: Golos Rossii    
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Opozicija planira veliku akciju u Moskvi

Izvor: Vostok.rs, 03.Jul.2012

03.07.2012. -..Nova društvena struktura, „Komitet 6. Maja“, planira da izvede 26. jula prvu sverusku masovnu akciju. Komitet 6. maja su osnovali opozicija i aktivisti za podršku građana koji su privođeni u neredima na Bolotnom trgu, 6 maja. Planira se velika akcija 26. jula, miting i šetnja...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.