VUČIĆ IDE U MOSKVU KOD PUTINA! Dogovoren sastanak dvojice državnika: Dva susreta u SEDAM DANA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 13:53

VUČIĆ IDE U MOSKVU KOD PUTINA! Dogovoren sastanak dvojice državnika: Dva susreta u SEDAM DANA!

Vučić je kazao i da će ići 24. juna na Paradu pobede u Moskvi povodom obeležavanja 75. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se 17. ili 18. juna sastati sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

On je kazao i da će ići 24. juna na Paradu pobede u Moskvi povodom obeležavanja 75. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu.

- Dobio sam poziv od Moskve i naravno predstavljaću Srbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Paradi pobede povodom 75 godina od pobede nad fašizmom. Malo koja zemlja može da se podiči antifašističkom borbom kao što je Srbija. Sa ponosom ću nositi barjak naše otadžbine na Crvenom trgu u Moskvi - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.