VTB: Teodosić i Armejci nastavljaju da melju, deseti trijumf u nizu

Izvor: Sportal.rs, 17.Nov.2014, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTB: Teodosić i "Armejci" nastavljaju da melju, deseti trijumf u nizu

Košarkaši moskovskog CSKA nastavili su trijumfalnu seriju koja sada iznosi deset uzastopnih mečeva u svim takmičenjima. "Armejci" su u u sedmom kolu VTB lige u gostima savladali VEF Rigu sa 87:72 (19:10, 23:13,18:27, 27:22).

Trijumfalna serija Moskovljana počela je u Evroligi protiv Albe u gostima 17. okotobra (84:68) i sada je dvocifrena.

U ponedeljak "armejce" je predvodio Andrej Voroncevič sa 20 poena, pet skokova i asistencijom, a pratili su ga Soni Vims >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << sa 16 poena i šest asistencija i plejmejker reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić, koji je ubacio 14 poena, uz četiri asistencije i dva skoka. "Petorku" dvocifrenih kod CSKA zaokružili su Nando de Kolo i Kajl Hajns sa po 10 poena.

Kod domaćina najbolji su bili Džerald Robinson sa 18 poena i sedam asistencija, Janis Tima sa 14, uz pet skokova i sedam asistencija i Bamba Fol, koji je postigao 12 poena uz četiri skoka.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.