VTB: Teodosić MVP oktobra

Izvor: Sportal.rs, 06.Nov.2014, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTB: Teodosić MVP oktobra

Srpski reprezentativac Miloš Teodosić proglašen je za najkorisnijeg igrača VTB lige za mesec oktobar. Plejmejker moskovskog CSKA imao je učinak od 18 poena, 4,5 skokova i 6,8 asistencija po utakmici, odnosno indeks korisnosti 20,8, stoji na zvaničnom sajtu takmičenja.

Srbin je predvodio "armejce" u trijumfima protiv Bajzonsa, Jeniseja i Himkija, odnosno u u porazu od Lokomotive. U Evroligi Moskovljani su u prva tri kola zabeležili isto toliko pobeda, a as srpske reprezentacije je briljirao sa 14,7 poena po meču, tri skoka i 6,7 asistencija.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJKORISNIJI U OKTOBRU: Teodosić MVP VTB lige

Izvor: Kurir, 06.Nov.2014

Plejmejker moskovskog CSKA imao je učinak od 18 poena, 4,5 skokova i 6,8 asistencija po utakmici, odnosno indeks korisnosti - 20,8..Srpski košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić proglašen je za najkorisnijeg igrača VTB lige za mesec oktobar...Plejmejker moskovskog CSKA imao je učinak od 18...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.