VRAĆA IM SE SVE ŠTO SU RADILI DRUGIMA! U Americi je primenjena formula CVETNIH REVOLUCIJA, Zaharova RASKRINKALA ZAPAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 12:17

VRAĆA IM SE SVE ŠTO SU RADILI DRUGIMA! U Americi je primenjena formula CVETNIH REVOLUCIJA, Zaharova RASKRINKALA ZAPAD

Iz Moskve su poručili da Vašington nikako ne treba da brine o političkom uređenju u Rusiji.

Sjedinjene Američke Države su primenile na sebe formulu cvetnih revolucija, izjavila je portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

Zaharova je izjavila u četvrtak da je Rusija prilično "upoznata sa njihovim formulama cvetnih revolucija".

- Ne čini li vam se da su oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (SAD) sada jednostavno primenili kod sebe formulu cvetnih revolucija i svu tehnologiju, koju si ikada koristili bilo gde u svetu? - rekla je ona ruskim medijima.

Zaharovoj se čini, izučavajući situaciju u SAD, da su Amerikanci "tu matricu primenili na sebe". Kako je rekla portparolka, "teško je reći kako će se to završiti, s obzirom na razmere".

Povodom komentara SAD na izmene u Ustavu Rusije, portparolka je izjavila da bi bolje bilo da se Vašington pozabavi svojim unutrašnjim problemima, koji "zvone poput alarma".

- Sada je pravo vreme da se Stejt department, Bela kuća i sve druge čudesne organizacije koje beskonačno dele savete napregnu i da ipak savladaju najdublji unutrašnji raskol u Sjedinjenim Američkim Državama - rekla je Zaharova za Jutjub kanal "Solovjov lajv".

Ona je takođe pozvala Ameriku da se "smiri i prihvati kao činjenicu ono što je i sama smislila pre nekog vremena, a poslednjih godina je redovno isticala: ne treba se mešati u unutrašnje stvari drugih država".

Podsetimo, je pres-služba Stejt departmenta u četvrtak je saopštila da je Amerika zabrinuta zbog glasanja za izmene u Ustavu Rusije, a posebno zbog "potencijalne mogućnosti" da Vladimir Putin ostane predsednik do 2036. godine.

S tim u vezi, iz Moskve su poručili da Vašington nikako ne treba da brine o političkom uređenju u Rusiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.