VIŠE NIJE TAJNA! Ovo je lepotica koju je Džoni Dep LJUBIO U BEOGRADU, planira i da je OŽENI

Izvor: Story, 25.Apr.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIŠE NIJE TAJNA! Ovo je lepotica koju je Džoni Dep LJUBIO U BEOGRADU, planira i da je OŽENI

Slavni glumac Džoni Dep više ne uspeva da krije vezu sa lepom Ruskinjom, plesačicom Polinom Glen. Prilikom nedavnog boravka u Beogradu, gde je snimao film “Minamata”, Džoni Dep uhvaćen je kako ljubi atraktivnu crnokosu devojku, a sa kojom je viđen i prošle godine u Moskvi dok je bio na turneji sa svojim bendom. and this ... The post VIŠE NIJE TAJNA! Ovo je lepotica koju je Džoni Dep LJUBIO U BEOGRADU, planira i da je OŽENI appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubio se sa 30 godina mlađom plesačicom u Beogradu: Treći brak?

Izvor: B92, 25.Apr.2019

Džoni Dep, koji je nedavno boravio u srpskoj prestinici snimajući film Minamata, više ne uspeva da krije vezu sa lepom Ruskinjom, plesačicom Polinom Glen...Naime, dok je bio u Beogradu, uhvaćen je kako se ljubi sa crnokosom devojkom, s kojom je viđen i prošle godine u Moskvi, dok je bio na turneji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.