Izvor: Press, 06.Dec.2018, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VI STE NISKOBUDŽETNE K*RVE: Aleksandra Subotić ZARATILA s Moskvom, a onda je DEBLJI KRAJ izvukao David! (VIDEO)

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti.
Afera oko krađe krema već danima potresa Belu kuću. Dorotea Jovanović i Maja Marinković sa jedne i Rebeka PopovićNataša Moskva i Dragana Miatar s druge strane, međusobno su se optuživale za >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << krađu krema, a onda su zaključile da je sve zakuvao Lazar Jeremić da bi se osvetio Nataši što je raskinula sa njim.



Veliki šef je danas poslao pismo zadrugarima u kome ih je obavestio da moraju da održe sastanak na kome će raspraviti sve o krađi krema. Lazar se bezuspešno pravdao, a onda jeNataša Moskva napala Aleksandru Subotić da su ona i njen dečko David Dragojević bili Jeremićevi saveznici u spletkama. 




Autor: TvPink Printscreen


Govorim da je on sakrio, da li čuješ šta pričam?! Lazara slušaš, a on muti po kući. Ti si šizofreničarka, glupa si i zamađijana! - vikala je Nataša.


Dođi pa mi saspi u facu, k*rčevita. Vi ste najobičnije pi*ketine, došla sam među klošare u rijaliti. Vi ste niskobudžetne kurve - nije joj ostala dužna Aleksandra.



Autor: TvPink Printscreen


Subotićeva je nakon rasprave otišla kod Davida u pab gde mu je prepričala svađu i tom prilikom mu zamerila što nije bio tu da je odbrani. 



Bitno da si ti otišao, pa mene napadaju - rekla je Aleksandra. 


Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!








 








 




Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.