Izvor: Blic, 07.Sep.2023, 17:01

VEZE LAVA TOLSTOJA SA SRBIJOM Izložba koja pruža brojne odgovore: "Drago mi je što imam za šta da dam život, koji ne da mi nije potreban, već mi je mrzak"

Državni muzej Lava Tolstoja u Moskvi predstavlja izložbu „Tolstoj i Srbija" koja će biti otvorena večeras u 18 časova u Galeriji Ruskog doma u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Beogradu otvorena izložba "Tolstoj i Srbija"

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Sep.2023

BEOGRAD - U Ruskom domu u Beogradu večeras je otvorena izložba moskovskog Državnog muzeja Lava Tolstoja pod nazivom "Tolstoj i Srbija" na kojoj su izloženi materijali koji govore o vezama znamenitog ruskog i svjetskog pisca sa Srbijom, njenom istorijom i kulturom i predstavljanju srpskog ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.