Izvor: Blic, 24.Jun.2023, 03:46

VAGNER PRESTRAVIO PUTINA, OKLOPNA VOZILA NA ULICAMA MOSKVE! Rusija pred građanskim ratom: Kremlj pozvao plaćenike da se pridruže lovu na svog šefa Prigožina (FOTO/VIDEO)

Nakon pretnji šefa ozloglašene grupe Vagner da će izvršiti marš na Moskvu i osvetiti se Putinovom režimu, jer je navodno Kremlj gađao njegove vojne baze, bezbednost u Moskvi je podignuta na najviši nivo. Pojačana je bezbednost u zgradama vlade, transportnim objektima i drugim ključnim lokacijama u gradu, javila je državna novinska agencija TASS, pozivajući se na izvor u službi bezbednosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"AKO NAM SE NEKO NAĐE NA PUTU, UNIŠTIĆEMO SVE" Vagner u Rostovu, Moskva na nogama, FSB: Ne pravite NEPOPRAVLJIVE GREŠKE, ovo je "nož u leđa" ruskim vojnicima

Izvor: Blic, 24.Jun.2023

Nakon pretnji šefa ozloglašene grupe Vagner da će izvršiti marš na Moskvu i osvetiti se Putinovom režimu, jer je navodno Kremlj gađao njegove vojne baze, bezbednost u Moskvi je podignuta na najviši nivo. Takođe, pojačana je bezbednost i u Rostovu, nakon što je Jevgeniji Prigožin danas objavio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.