Izvor: Blic, 24.Jun.2023, 22:30

VAGNER PONIZIO PUTINA Prvi čovek Rusije preko Lukašenka namolio Prigožina da zaustavi juriš plaćenika na Moskvu (FOTO, VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin doživeo je najveće poniženje u svojoj karijeri jer je preko Aleksandra Lukašenka morao da moli šefa Vagnera Jevgenija Prigožina da zaustavi juriš plaćenika na Moskvu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RUSKI NUKLEARNI ARSENAL NA KLACKALICI Vagner je pristao na trenutni mir, ali pretnja je i dalje tu: "Ako se ovo dogodi svet će biti na IVICI KATASTROFE"

Izvor: Blic, 25.Jun.2023, 08:36

Vagner je za samo dva dana naterao Putina da uradi nešto što nije nikada za 23 godine svoje vladavine - prvi čovek Rusije morao je da moli za mir i to preko posrednika. Nakon osvetničkog pohoda na Moskvu i zauzimanja vojnih štabova u Rostovu i Voronježu, Lukašenko je "umešao svoje prste" i pozvao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.