Izvor: Blic, 21.Jun.2021, 18:19

UTICAJ RUSIJE U SRBIJI OPET U FOKUSU Šta su zaista potpisali naš i britanski ministar odbrane u Beogradu i ko je uopšte pomenuo "maligne aktivnosti Moskve"?

Da li je britanski ministar odbrane Ben Volas potpisao u Beogradu sporazum kojim bi trebalo da se spreči uticaj Rusije u Srbiji? Ovo pitanje našlo se u fokusu domaće javnosti nakon što je britanski Telegraf preneo razgovor sa Volasom, obavljen baš u vreme njegove posete Srbiji, u kome se, između ostalog, navodi da je Volas potpisao sporazum sa svojim srpskim kolegom Nebojšom Stefanovićem kako bi pomogao Srbiji da se suprotstavi "malignom uticaju Rusije", prenosi "Euronews".
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.