Izvor: 011vodič.com, 28.Jul.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPSSS Kamerunski fudbaler pritisnuo pogrešno dugme i objavio seksi snimak (FOTO)

Tako je to kad si nepažljiv. Umesto da se pohvali novim ugovorom, stisnuo je pogrešno dugme i prikazao je pratiocima šta radi u krevetu…Novi fudbaler Dinama iz Moskve, Klinton Nđije, nalazi se u epicentru javnosti, ali ne zbog ovog tranfera, nego zbog snimka seksa koji je objavio na društvenoj mreži Snepčet. Kako kaže – greškom…   Kvota kladionice MaxBet na pobedu Šarlroa u meču s Gentom je 2.65. Pre dva dana Nđije je potpisao četvorogodišnji ugovor s ruskim klubom, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a prethodno je bio saigrač Nemanje Radonjića u Olimpiku iz Marselja. – Izvinjavam se svima. Previše sam popio. Slavio sam novi ugovor, hteo sam da pročitam objavu i pritisnuo sam pogrešno dugme – napisao je kamerunski fudbaler. Umesto da prolita objavu, pratioci su mogli da vide kako ga devojka oralno zadovoljava. Eh, to dugme… More
The post UPSSS Kamerunski fudbaler pritisnuo pogrešno dugme i objavio seksi snimak (FOTO) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.