Izvor: Blic, 25.Mar.2024, 20:01

UHAPŠENI OTAC I DVA SINA OSUMNJIČENI DA SU POMAGALI TERORISTIMA Ubice iz Moskve od njih kupili "renoa" kojim su pobegli sa mesta nezapamćenog zločina (FOTO, VIDEO)

Basmanski sud Moskve uhapsio je još trojicu optuženih u slučaju terorističkog napada na koncertnu dvoranu "Krokus Siti", javlja dopisnik "RIA Novosti", i tvrdi da se radi o ocu i dvojici sinova u čijem vlasništvu je bio automobil marke "reno", koji su teroristi koristili da pobegnu sa mesta zločina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Otac i dva sina među uhapšenima zbog napada u Moskvi: Kakva kazna im prijeti (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Mar.2024

MOSKVA - Basmanski sud Moskve uhapsio je još trojicu optuženih u slučaju terorističkog napada na koncertnu dvoranu "Krokus Siti", javlja dopisnik "RIA Novosti", i tvrdi da se radi o ocu i dvojici sinova u čijem vlasništvu je bio automobil marke reno, koji su teroristi koristili da pobjegnu sa ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.