U pucnjavi u moskovskom kafiću dvoje mrtvih

Izvor: Studio B, 15.Dec.2015, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pucnjavi u moskovskom kafiću dvoje mrtvih

U Moskvi je kasno sinoć došlo do pucnjave u jednom lokalnom kafiću, u kojoj je ubijeno dvoje ljudi, a najmanje troje ih je povređeno, objavio je sajt RT.

Istraga je pokazala da su napadači upali u kafić u Ročdeljskoj ulici u centru Moskve i otvorili vatru, a okršaj se ubrzo preselio na ulicu, gde je pucnjava nastavljena.

Napadači su ubrzo pobegli sa lica mesta, navodi policija, a prenela je agencija Interfaks.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Pucnjava u Moskvi, dvoje poginulo

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2015

MOSKVA - U Moskvi je kasno sinoć došlo do pucnjave u jednom lokalnom kafiću, u kojoj je ubijeno dvoje ljudi, a najmanje troje ih je povređeno, objavio je sajt RT.Istraga je pokazala da su napadači upali u kafić u Ročdeljskoj ulici u centru Moskve i otvorili vatru, a okršaj se ubrzo preselio na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.