U Rusiji pritvorena dva radnika zbog bekstva pet optuženika

Izvor: B92, 06.Avg.2021, 17:31

U Rusiji pritvorena dva radnika zbog bekstva pet optuženika

Moskva -- Petorica optuženika pobegla su iz pritvorskog centra u Moskovskom regionu, u gradu Istri.

To je saopštila danas portparolka ruske regionalne istrage Olga Vradi i potvrdila da su zbog toga pritvorena dva radnika.

Istražitelji su priveli zaposlene zbog optužbe za zloupotrebu položaja povezanu sa bekstvom pet osoba, rekla je Olga Vradi za TAS.

"Oni se sumnjiče da su zloupotrebili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << položaj, što je dovelo do bekstva petoro pritvorenih", rekla je.

Izvor iz policije rekao je da su begunci od poslužavnika za hranu napravili oruđe kojim su obili bravu i pobegli kroz zadnja vrata, dodaje TAS.

Jedan od begunaca je Aleksandar Mavridi, optužen za ubistvo, a ostala četvorica su državljani Moldavije koji su optuženi za krađu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.