U Moskvi protest zbog nacrta zakona o internetu (VIDEO)

Izvor: Danas, 10.Mar.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Moskvi protest zbog nacrta zakona o internetu (VIDEO)

Na hiljade demonstranata okupilo se danas u aveniji akademika Saharova u Moskvi na protestu protiv nacrta zakona za koji kritičari ocenjuju da je deo napora ruskog predsednika Vladimira Putina da vlada poveća državnu kontrolu na internetu i olakša cenzurisanje. Članak U Moskvi protest zbog nacrta zakona o internetu (VIDEO) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Internet slobode u Rusiji: Hiljade na protestu protiv zakona o bezbednosti na internetu

Izvor: Danas, 10.Mar.2019

EPAVlada tvrdi da će zakon smanjiti zavisnost Rusije od stranih internet servera Hiljade ljudi u Rusiji protestovalo je protiv planova vlasti da se uvedu stroža ograničenja na internetu. Veliki skup u Moskvi i još dva grada sazvani su nakon što je parlament podržao kontroverzni zakon prošlog meseca....

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.