U Moskvi o Libiji, Siriji, Jemenu i Libanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2020, 07:44

U Moskvi o Libiji, Siriji, Jemenu i Libanu

Egipatski ministar spoljnih poslova Sameh Šukri doputovao je u Moskvu na razgovore s ruskim rukovodstvom o bilateralnim odnosima i regionalnim pitanjima koja izazivaju zabrinutost, posebno o Libiji, Siriji, Jemenu i Libanu.

"S obzirom da je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov otišao u samoizolaciju nakon kontakta sa zaraženom osobom, egipatski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ministar Šukri sastaće se s ruskim ministrom industrije i trgovine Denisom Manturovim, sekretarom ruskog Saveta za bezbednost Nikolajem Patruševim, predsedavajućim Spoljnopolitičkog odbora ruske Dume Leonidom Sluckim i zamenikom ministra inostranih polova Rusije Mihailom Bogdanovim", saopšteno je iz egipatskog ministarstva inostranih poslova, preneo je TASS.

Odmah po dolasku u Moskvu egipatska delegacija je učestvovala na video konferenciji ministara spoljnih poslova Egipta, Sudana i Etiopije o etiopskoj brani Renesansa i punjenju akumulacijonog jezera iz reke Nil u narednim godinama.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.